De Koninklijke Wandeling

Steun ons door mee te doen aan De Koninklijke Wandeling op zaterdag 18 mei 2019!
Klik hier voor meer informatie.

Walking Summer Dinner 2019

wsd2 kopie

Dit jaar organiseren wij voor de 10e keer het Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor het goede doel, namelijk Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u en uw relaties uit om aan dit diner deel te nemen.

Vanaf 17.30 uur is de inloop bij De Wilde Pieters waar u uw restaurant route ontvangt. Om 18.30 uur gaat het Walking Summer Dinner van start.

Daarna wacht u in vier Apeldoornse toprestaurants vier heerlijke gangen; één gang per restaurant dus. De deelnemende restaurants zijn De Wilde Pieters, Twenty2, Restaurant Spicebrush en SIZZLES.

Na het viergangen diner bent u van harte welkom bij Café de Paris. Daar sluiten we de avond samen af met een muzikale omlijsting. Ook zal bij Café de Paris een bijzonder sieraad van Wilfred Krook onder één van de aanwezige deelnemers worden verloot.

Deelname aan het Walking Summer Dinner kost € 75,- per persoon, dit is inclusief het vier gangen diner, wijn/frisdrank bij het eten en koffie na afloop.

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan het organiseren van deze avond (inkoop diner, e.a.). U mag natuurlijk een iets hoger bedrag doneren, ons inloophuis is nagenoeg geheel afhankelijk van donaties.

Klik hier voor het inschrijfformulier waar u zich tot en met 22 juni 2019 kunt aanmelden. Na ontvangst van uw inschrijving én betaling ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Wij verheugen ons enorm om u weer als gast te ontvangen!