Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

De Bie reclame bestaat 25 jaar. Om dat te vieren was er eind augustus 2018 een mooi feest voor relaties en vrienden. In plaats van bloemen of cadeaus heeft Jeroen gekozen voor een bijdrage voor Stichting 'kLEEF! en Stichting Leergeld. Begin september hebben wij een cheque ontvangen ter waarde van € 630,-; wat een fantastisch bedrag! Enorm veel dank daar voor.

Al vele jaren is De Bie reclame sponsor van onze mooie borden in de tuin aan Vosselmanstraat nummer 4. En bij iedere nieuwe lezing of evenement zorgen Jeroen en Jos voor een prachtig doek om dit aan te kondigen.

We zijn enorm blij met deze steun van de Bie reclame.
Heel veel dank heren en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!

de bie LR