Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Huidverzorging bij kanker

Ubbens Pieters Leonne 2 3 LRElke eerste maandag van de maand komt een professionele schoonheidsspecialiste (Leonne Ubbens-Pieters, zie foto) in ons huis. De behandelingen zijn speciaal bedoeld voor gasten met kanker.

Ziek zijn kan het uiterlijk veranderen. De huid kan droger en gevoeliger worden en het gezicht kan een andere uitstraling krijgen door het verdwijnen van wimpers en wenkbrauwen.

De behandelingen bieden een moment van rust en ontspanning, daarnaast geeft de schoonheidsspecialiste praktische adviezen over huidverzorging en make-up.

Er zijn twee verschillende behandelingen mogelijk: gezichtsbehandeling en make-up advies. Een behandeling duurt 45 minuten.

Tijd: eerste maandag van de maand 13.15, 14.15 of 15.15 uur

Kosten:
Gezichtsbehandeling: € 7,50
Make-up: € 7,50

Voor meer informatie of opgave kunt u bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen via telefoonnummer 055-5762676.