Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Onze masseur Tieneke Berkhof organiseerde zaterdag 27 augustus 2016 in het kerkje in Voorst een prachtig Benefiet concert ten behoeve van 'kLEEF! De opbrengst is: € 2055,-, een prachtig resultaat!

Ruim 200 mensen kwamen op dit concert af. Tieneke Berkhof en haar solisten Jolande Schoonenberg, Wiert Drenth en Freek van der Heiden en Floor Llanz (pianist) en lady speaker Adrie van Asselt brachten een bijzonder muzikaal programma. Het Gelders Opera koor uit Zevenaar bracht ok een paar opera werken ten gehore.

Bijzondere dank aan Tieneke Berkhof en alle betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt. DSC9531