Kerstsluiting 2018

Woensdag 19 december is de laatste dag van 2018 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op donderdag 3 januari 2019. Klik hier voor onze reguliere openingstijden vanaf die dag.

Taart van Rabobank Apeldoorn en omgeving

- 2 oktober 2018 -
Rabobank Apeldoorn en omgeving heeft een prachtige taart bij ons laten bezorgen in verband met de nominatie voor de Apeldoornse Business Awards. Deze is door ons goed ontvangen en vele gasten van ons inloophuis alsmede onze vrijwilligers hebben ervan genoten. Hartelijk dank voor het mooie gebaar!

ABA rabobank LR

Spoel- en naglansmiddel voor onze spoelmachine

- 16 juli 2018 -
De firma Etol HYGIENE uit Ridderkerk steunt ons door het spoel- en naglansmiddel voor onze spoelmachine zonder factuur aan ons te leveren. Wij zijn daar enorm blij mee.
Hartelijk dank Dirk Vosselman en Etol Hygiëne voor jullie initiatief!

Logo Etol HYGIENE

Stichting zwerfjongeren Apeldoorn

Maandag 2 juli 2018 hebben de deelnemers uit het hardloopproject van Stichting zwerfjongeren Apeldoorn een cheque van € 1.000,- overhandigd aan ons inloophuis. De jongste deelnemer Cherdestiny mocht namens de stichting de cheque overhandigen. Met 10 jongeren hebben ze op 26 mei de 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo gelopen. Iedereen kon hun sponsoren en dat heeft geresulteerd in dit mooie bedrag voor onze stichting. Iedereen die deze jongeren heeft gesponsord: hartstikke bedankt, zonder jullie was dit nooit gelukt!

20180702 Stichting zwerfjongeren Apeldoorn

Donatie in plaats van cadeau's

- juli 2018 -
Na 35 jaar bij de Monuta te hebben gewerkt gaat Bob van Laatum nu met zijn vrouw Elly van hun pensioen genieten. Op zijn afscheidsfeest heeft Bob zijn collega’s, zakelijke relaties, vrienden en kennissen gevraagd een donatie aan onze stichting te doen in de plaats van cadeau’s.

Het resultaat: een donatie van € 2.100,-!
Heel hartelijk dank voor deze fantastische gift voor het inloophuis van Stichting ‘kLEEF!

20180622 Bob van Laatum LR

Op de foto: Bob van Laatum, zijn vrouw Elly en directeur Annemieke Simonis.

Walking Summer Dinner 2018 groot succes!

Het Walking Summer Dinner op maandag 25 juni 2018 was een groot succes!

Na een hartelijk welkom bij De Wilde Pieters – mede mogelijk gemaakt door Traiteur Délicat, Warenhuis Eigen, Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn, Bloemsierkunst Wim van Munster en Het Kaaslokaal – gingen de vier groepen op weg.

Er is bij De Wilde Pieters, Twenty2, Restaurant Spicebrush en SIZZLES genoten van de verschillende keukens en heerlijke wijnen met een verrassende koffie tussendoor bij Kaldi. Maar ook van het onderlinge gezelschap, het prachtige weer en de gezellige muziek van de Apeldoornse zangeressen van EDGE bij Café de Paris is genoten.

Wij bedanken alle deelnemers aan dit mooie evenement. Maar wij bedanken ook Wilfred Krook voor het prachtige sieraad dat verloot is. Hanos voor de heerlijke wijnen. XY reclamemakers voor het ontwerp van de uitnodigingskaart en Drukkerij Twello voor het drukken van deze kaart.

Wij kunnen u bekend maken dat de opbrengst voor Stichting ´kLEEF! het geweldige bedrag van € 6.875,- is geworden!
Hier zijn wij enorm blij mee en wij hopen u dan ook in 2019 weer te mogen ontvangen als onze gast tijdens het Walking Summer Dinner.

PS: wilt u hier volgend jaar ook bij zijn maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat u volgend jaar een uitnodiging ontvangt.

wsd 2018

Opbrengst 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo 2018

- mei 2018 -
De opbrengst van de 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo bedraagt: € 6.958,95.
Een prachtig resultaat waar wij heel blij mee zijn!

Wij bedanken al onze sponsoren voor hun donatie, maar zeker ook de lopers en niet in de laatste plaats alle vrijwilligers die hun bijdrage hebben geleverd aan de organisatie van de 5e 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo.
Iedereen die hier aan meegeholpen heeft, lopers, vrijwilligers, organisatie en sponsoren: hartelijk dank voor jullie inspanningen!

Veel dank aan:

• AV '34
  • Veluwse Vlaggenindustrie
  • Aan de Stegge Twello B.V.
  • De Jong & Laan accountants & belastingadviseurs
  • Steven Jansen B.V. Onderhoud en Schilderwerk
  • Gijsberts Tegels-Sanitair-Keukens
  • Kinderopvang Snoopy/Bso Woodstock
  • Installatiebedrijf Slief Loenen BV
  • Van Laarhoven Catering Apeldoorn
  • Runnersworld Apeldoorn
  • Bredenoord Aggregaten
  • en natuurlijk Wim van Beek en Jan Koorenhof

In dit foto album (klik hier) staan foto's van deze dag. Dit album zal nog verder worden aangevuld.

kleef run sponsoren

Subcategorieën