Klik hier voor nadere informatie
of om u aan te melden

RCOAK ondersteunt 'kLEEF! met een mooi bedrag

Het RCOAK ondersteunt initiatieven en projecten die de kwaliteit van leven van ouderen bevorderen. logo RCOAK
Wij ontvingen een bijdrage van € 5.000,- ten behoeve van kwetsbare ouderen met kanker die ons huis bezoeken en deelnemen aan onze activiteiten.

Wij willen het RCOAK hartelijk danken voor deze bijdrage en steun aan ons inloophuis.

Cheque van Trim Apeldoorn

Trim Apeldoorn is afgelopen maart een inzamelingsactie gestart voor Stichting 'kLEEF!.
Dat doen ze omdat Timo Dreier Gligoor, loper bij Trim Apeldoorn, niet langer behandeld kon worden voor kanker.
Sinds 2018 kwam Timo al bij Stichting 'kLEEF! Hij was ook de initiatiefnemer van de gespreksgroep voor mannen met uitgezaaide prostaatkanker.

Begin april mochten wij al eerste cheque ontvangen van € 1.500,-. Timo heeft dit zelf nog mee mogen maken. Helaas is hij kort daarna overleden.
Trim Apeldoorn heeft de actie voortgezet waarbij er een indrukwekkend totaalbedrag van € 2.371,18 is gedoneerd.

Veel dank aan Trim Apeldoorn voor dit bijzondere initiatief en deze mooie bijdrage.
Een hele verdrietige aanleiding met een heel bijzonder gebaar en cheque als gevolg. Wij zijn als Stichting kLEEF! ontzettend dankbaar en geroerd.

foto cheque trim apeldoorn mei 2021

Spontane actie van Feline

foto FelineFeline ter Horst, 4e jaars student facility management hoorde dat het ook voor kLEEF! geen gemakkelijke tijden zijn tijdens de pandemie.

Spontaan besloot ze tot een actie in haar studenten en vrien(innen)denkring en riep hen op een donatie voor Stichting kLEEF! te doen. En met succes.
Recent stortte Feline het mooie bedrag van 200 euro.

Wat geweldig. Dank je wel Feline, we zijn er super blij mee.

Subcategorieën