Dineren voor Stichting ‘kLEEF!

Walking Summer Dinner op maandag 24 juni 2019: heerlijk dineren voor Stichting ‘kLEEF!. Graag nodigen wij u uit om aan dit diner deel te nemen. Lees hier verder.

Bijna 600 hardlopers en wandelaars tijdens 6e 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo

zaterdag 18 mei 2019
De 6e 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo op zaterdag 18 mei 2019 was een groot succes. Bijna 600 hardlopers en wandelaars (nieuw dit jaar was De Koninklijke Wandeling) genoten op het voorterrein van Paleis Het Loo en in Kroondomein Het Loo van het prachtige weer. De opbrengst komt volledig ten goede aan onze Stichting 'kLEEF! dat nagenoeg geheel afhankelijk is van giften en donaties. Binnenkort zullen we de opbrengst bekend maken.

Foto album 6e 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo: klik hier.

Bijzonder veel dank aan Wim van Beek, Jan Koorenhof en Paul Bosman. Dank aan AV'34 en hun vele vrijwilligers. Dank aan de sponsoren, hardlopers en wandelaars. En natuurlijk ook veel dank aan de vrijwilligers van Stichting 'kLEEF! Met elkaar maken we dit mogelijk!

Sponsoren:
AV '34, Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello B.V., De Jong & Laan, Gijsberts Keukens, Tegels & Sanitair, Steven Jansen onderhoud en schilderwerk bv, Veluwse Vlaggen industrie, Bloemisterij Labberton, DekaMarkt World of Food, IJssalon van Swoll, Thermen Bussloo, RunX Apeldoorn, Van Laarhoven Catering, Bredenoord Aggregaten en Ten Tije Sport.

20190518 110010 kopie

Roparunners Veluws College Cortenbosch

mei 2019
Deze sportieve, jonge Roparunners, verbonden aan het Veluws College Cortenbosch, doen aanstaande zaterdag ook mee met de 'kLEEF Run Kroondomein Het Loo 2019!

Geweldig, veel succes allen!

ropa

Super Yoga les ten goede van Stichting 'kLEEF!

2 april 2019

Yoga Studio Apeldoorn bestaat dit jaar 5 jaar en heeft daarom vrijdag 17 mei een SUPER YOGA LES gegeven. De les was op donatiebasis en de opbrengsten gaan naar onze stichting: een geweldig bedrag van € 530!

Wij feliciteren Yoga Studio Apeldoorn van harte met haar jubileum en danken iedereen voor het mee doen!

En wij zijn - omdat onze stichting nagenoeg geheel afhankelijk is van donaties - heel blij met dit mooie initiatief.

Kijk op de site (www.yogastudioapeldoorn.nl/agenda) of Facebook pagina (www.facebook.com/yogastudioapeldoorn) voor meer informatie: hier staat ook een foto impressie van de avond.

yoga studio apeldoorn 20

De Vlinders in concert 2018

De Apeldoornse muziekformatie De Vlinders fladderden op 3 november 2018 voor de zevende keer naar Orpheus. Ook dit jaar speelden ze weer voor een goed doel: Stichting ‘kLEEF!.

Het was een mooie avond in Orpheus en vorige week kwamen De Vlinders zelf de opbrengst brengen.
Resultaat: € 2.290,-!

Wat een geweldig bedrag en wij willen De Vlinders en alle betrokkenen en bezoekers van de avond heel hartelijk danken voor deze prachtige bijdrage aan onze Stichting!

Vlinders 2018

Sponsoring De Bie reclame

- december 2018 -
De Bie reclame bestaat 25 jaar. Om dat te vieren was er eind augustus 2018 een mooi feest voor relaties en vrienden. In plaats van bloemen of cadeaus heeft Jeroen gekozen voor een bijdrage voor Stichting 'kLEEF! en Stichting Leergeld. Begin september hebben wij een cheque ontvangen ter waarde van € 630,-; wat een fantastisch bedrag! Enorm veel dank daar voor.

Al vele jaren is De Bie reclame sponsor van onze mooie borden in de tuin aan Vosselmanstraat nummer 4. En bij iedere nieuwe lezing of evenement zorgen Jeroen en Jos voor een prachtig doek om dit aan te kondigen.

We zijn enorm blij met deze steun van de Bie reclame.
Heel veel dank heren en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!

de bie LR

Cheque van K.I.M. Nederland

Zaterdag 1 september 2018 vierde K.I.M. Nederland haar 50-jarig bestaan op Paleis Het Loo. De 900 genodigden gaven een donatie in plaats van een cadeau voor twee goede doelen: Stichting Tjommie en Stichting ´kLEEF!. Op 3 oktober mocht onze voorzitter Paul Bosman een cheque ter waarde van € 15.860,- in ontvangst nemen.Hier zijn we ongelooflijk blij mee, bedankt K.I.M. Nederland voor deze hele mooie cheque.

KIM NL

Fotografie door Arthur Batenburg.

Subcategorieën