Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Geestelijk begeleider Helene Enthoven

Helene Enthoven studeerde medische sociologie aan de Universiteit van Groningen. Vervolgens behaalde zij haar doctoraal examen aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (1995).

Zij werkte mee aan diverse onderzoeken naar kwaliteit van zorg en was werkzaam in de terminale zorg.
Sinds 2004 is zij werkzaam bij Stichting ‘kLEEF!. De laatste jaren heeft zij in de functie van raadsvrouw individuele gesprekken gevoerd met gasten – mensen met kanker, maar ook partners en nabestaanden. Daarnaast heeft zij diverse groepen begeleid, zoals jonge mensen met kanker, partners van mensen met kanker en nabestaanden.