Kerstsluiting 2018

Woensdag 19 december is de laatste dag van 2018 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op donderdag 3 januari 2019. Klik hier voor onze reguliere openingstijden vanaf die dag.

Geestelijk begeleider huisbezoeken

Helene Enthoven studeerde medische sociologie aan de Universiteit van Groningen. Vervolgens behaalde zij haar doctoraal examen aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (1995).

Zij werkte mee aan diverse onderzoeken naar kwaliteit van zorg en was werkzaam in de terminale zorg.
Sinds 2004 is zij werkzaam bij Stichting ‘kLEEF!. De laatste jaren heeft zij in de functie van raadsvrouw individuele gesprekken gevoerd met gasten – mensen met kanker, maar ook partners en nabestaanden. Daarnaast heeft zij diverse groepen begeleid, zoals jonge mensen met kanker, partners van mensen met kanker en nabestaanden.