Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Gespreksgroep nabestaanden

Voor rouw bestaat geen termijn. Helaas is de ervaring dat de omgeving en veel werkgevers ongeveer een half jaar rouw genoeg vinden. Soms kunt u zelf het gevoel krijgen dat u te lang rouwt. Of zijn uw gevoelens zo intens dat u er geen raad mee weet.

Nabestaanden kunnen daarom na verloop van tijd in een isolement raken. Contact met lotgenoten kan prettig zijn en het kan helpen bij de rouwverwerking. Ervaren dat u niet de enige bent, de opluchting die het geeft als anderen begrijpen en herkennen wat u wilt zeggen.

Deze lotgenoten kunt u ontmoeten in een gespreksgroep voor nabestaanden. Stichting ‘kLEEF! start op donderdag 1 november 2018 met een nieuwe gespreksgroep. Marjolein van den Bos (foto), al vele jaren betrokken bij Stichting 'kLEEF!, zal de groep gaan begeleiden.

Aan deelname van deze gespreksgroep zijn geen kosten verbonden. Voor informatie kunt u bellen naar 055 - 576 26 76 of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bos Marjolein van den