Komt u ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar enkele gastheren en gastvrouwen. Onze gastvrouw Janny over haar werk: "Ik heb 't gevoel dat ik door het werken bij 'kLEEF! écht iets kan betekenen voor de gast".
Lees hier meer over deze zinvolle functie.

Ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker

Donderdag 8 november 2018 organiseren wij een ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker. De middag is bedoeld om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en te beantwoorden. Mammacare verpleegkundige Jeannet Ramaker en raadsvrouw Helene Enthoven zijn hierbij aanwezig.

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Wel verzoeken wij u zich aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of of telefoonnummer 055 576 26 76.

Ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker
Datum en tijd: donderdag 8 november 2018 van 13.30 tot 15.00 uur
Locatie: inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn.
Kosten: geen
AanmeldenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of of telefoonnummer 055 576 26 76.

Mocht u - vrijblijvend - op de hoogte gehouden willen worden van een eventuele volgende bijeenkomst, dan kunt u dit aangeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 055 576 26 76.

iStock 86559721 LARGE LR