Buitenfotografie (zomer)

In de zomermaanden van 2018 gaat José van der Werf workshops Buitenfotografie geven. Werf Jose van der 3 4
De data zijn:

• woensdag 27 juni 2018
  • woensdag 4 juli 2018
  • Woensdag 18 juli 2018
  • Woensdag 15 augustus 2018

Wat gaan we doen?

De focus bij deze workshop ligt bij het leren “méér te zien en anders te kijken”. We gaan onderzoeken welke keuzes we kunnen maken. “Wat wil ik fotograferen en wat niet, wat spreekt me aan en hoe vertaal ik dit naar de mooie plaat die ik voor ogen heb.” Plezier en ontspanning staat hierbij bovenaan. U bent niet bij een opleiding vakfotografie belandt! U bepaalt dus ook zelf waar u zich prettig bij voelt en waar uw eigen focus ligt. Iedereen is welkom en een dure camera is niet nodig. Zelfs met een mobieltje kunnen de mooiste foto's gemaakt worden!

Tijd: van 10.00 tot 11.00 uur
Docent: José van der Werf (zie foto)
Voor wie: voor mensen die kanker hebben (gehad), naasten en nabestaanden.
Locatie: start bij inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Kosten: € 4,- per keer (er kan per les opgegeven worden)