Kerstsluiting Stichting ‘kLEEF!

Woensdag 20 december is de laatste dag van 2017 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op donderdag 4 januari 2018! Klik hier voor onze openingstijden

Mogelijkheden van plastische reconstructie bij borstkanker, 3 november bij Stichting ‘kLEEF!

Donderdag 3 november aanstaande is er weer een ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen met borstkanker in ons inloophuis aan de Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Het thema deze keer is: mogelijkheden van plastische reconstructie. Anja van Vemde - Mammacareverpleegkundige op de poli Plastische Chirurgie van het Gelre Ziekenhuis Apeldoorn – zal hier meer over vertellen en vragen beantwoorden die deze ochtend aan de orde komen. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

We beginnen om 10.00 uur en om 11.30 uur sluiten we de ochtend af. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname van de bijeenkomst en aanmelden is niet nodig.

Wij hopen u 3 november te mogen begroeten.

iStock 86559721 LARGE LR