Kerstsluiting Stichting ‘kLEEF!

Woensdag 20 december is de laatste dag van 2017 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op donderdag 4 januari 2018! Klik hier voor onze openingstijden

Koor, zingen bij 'kLEEF!

Zingen als ontspanning, samen met anderen. Het enige dat u nodig heeft, is zin in zingen. Zangervaring of noten kunnen lezen is niet nodig. De muzikale leiding wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma.

Wekelijks op woensdagochtend van 10.45 tot 12.15 uur, vanaf 6 september 2017.
Kosten: € 2,- per keer.
Van te voren aanmelden is niet nodig, u kunt 's morgens binnenlopen en per keer betalen. Meer informatie bij de gastheer/ gastvrouw in het huis.

Door wie?
De muzikale leiding van het KOOR wordt verzorgd door Yvonne Scheepsma, bijgestaan door pianist Frits Feldbrugge. Zij hebben veel ervaring en plezier in samen begeleiden van mensen die zingen.

Voor wie?
Het KOOR is voor mensen met kanker, voor naasten en nabestaanden. Iedere gast die wil zingen, om welke reden dan ook, is welkom. Jong, oud, mannen, vrouwen, muzikaal of niet, verlegen of met lef.

Repertoire
Het repertoire is gevarieerd: één-en meerstemmige liederen uit alle windstreken, in verschillende talen, met of zonder pianobegeleiding. Eigen inbreng is altijd mogelijk!

Programma
Het programma begint met ‘op adem komen’, ontspannen en stemvorming. Na een korte pauze wordt er heerlijk gezongen.

Yvonne Scheepsma

Frits Feltbrugge