Hemelvaartsdag 2018

Donderdag 10 mei 2018 is het Hemelvaartsdag en is ons inloophuis gesloten. Ook de dag er na - vrijdag 11 mei - is ons inloophuis gesloten. Klik hier voor onze openingstijden

Geestelijk begeleider huisbezoeken

Helene Enthoven studeerde medische sociologie aan de Universiteit van Groningen. Vervolgens behaalde zij haar doctoraal examen aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht (1995).

Zij werkte mee aan diverse onderzoeken naar kwaliteit van zorg en was werkzaam in de terminale zorg.
Sinds 2004 is zij werkzaam bij Stichting ‘kLEEF!. De laatste jaren heeft zij in de functie van raadsvrouw individuele gesprekken gevoerd met gasten – mensen met kanker, maar ook partners en nabestaanden. Daarnaast heeft zij diverse groepen begeleid, zoals jonge mensen met kanker, partners van mensen met kanker en nabestaanden.