Kerstsluiting Stichting ‘kLEEF!

Woensdag 20 december is de laatste dag van 2017 dat ons inloophuis geopend is. Wij verwelkomen u weer graag op donderdag 4 januari 2018! Klik hier voor onze openingstijden

Gespreksgroep nabestaanden

Voor rouw bestaat geen termijn. Helaas is de ervaring dat de omgeving en veel werkgevers ongeveer een half jaar rouw genoeg vinden. Soms kunt u zelf het gevoel krijgen dat u te lang rouwt. Of zijn uw gevoelens zo intens dat u er geen raad mee weet.

Nabestaanden kunnen daarom na verloop van tijd in een isolement raken. Contact met lotgenoten kan prettig zijn en het kan helpen bij de rouwverwerking. Ervaren dat u niet de enige bent, de opluchting die het geeft als anderen begrijpen en herkennen wat u wilt zeggen.

Deze lotgenoten kunt u ontmoeten in een gespreksgroep voor nabestaanden. Bij voldoende aanmeldingen gaat Stichting ‘kLEEF! op korte termijn van start met deze nieuwe gespreksgroep. Therese Siebenga, al vele jaren betrokken bij de gespreksgroepen van Stichting 'kLEEF!, zal de groep gaan begeleiden.

Aan deelname van deze gespreksgroep zijn geen kosten verbonden. Voor informatie kunt u bellen naar 055 - 576 26 76 of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..