Buitenfotografie

In het najaar van 2017 zal José van der Werf een workshop Buitenfotografie geven.

Wat gaan we doen?
De focus bij deze workshop ligt bij het leren “méér te zien en anders te kijken”. We gaan onderzoeken welke keuzes we kunnen maken. “Wat wil ik fotograferen en wat niet, wat spreekt me aan en hoe vertaal ik dit naar de mooie plaat die ik voor ogen heb.” Plezier en ontspanning staat hierbij bovenaan. U bent niet bij een opleiding vakfotografie belandt! U bepaalt dus ook zelf waar u zich prettig bij voelt en waar uw eigen focus ligt. Iedereen is welkom en een dure camera is niet nodig. Zelfs met een mobieltje kunnen de mooiste foto's gemaakt worden!

Het gaat om de volgende data: maandag 2, 9, 16, 23 en 30 oktober en maandag 6 november 2017.

Docent: José van der Werf (zie foto)
Tijd: van 14 tot 15 uur.
Locatie: start bij inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Kosten: € 24,- voor  6 lessen
Aanmelden:
is nodig. U kunt mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of ons bellen op telefoonnummer 055 – 5762676.

Werf Jose van der 3 4