Beweegcoaches

Onder begeleiding van deskundige beweegcoaches (Herman, Marijke, Nieke en Aafke) wordt er gewerkt aan een betere conditie en beweegplezier.

 Geerdink Herman Herman Geerdink was van 1973 tot in 2011 als fysiotherapeut werkzaam in Apeldoorn. Een aantal jaren het Lukas ziekenhuis en daar o.a. betrokken bij het opzetten van het hartrevalidatie programma. Verder als aandachtsgebied ondermeer de behandeling van mensen met Parkinson en het geven van Valtraining aan ouderen. 
 Visser Marijke Marijke Visser: fysiotherapeut sinds 1970. Sinds1994 werkzaam geweest als oedeemtherapeut in de regio Rotterdam met veel samenwerking met Daniel den Hoedkliniek en IKR (intergraal kankercentrum Rotterdam).
 Vermeij Nieke  

Nieke Vermeij: in 1991 afgestudeerd aan de Deventer Akademie voor Fysiotherapie.

erkzaam geweest in Duitsland, Zwitserland en Nederland als fysiotherapeut in particuliere praktijk, ziekenhuis en thuiszorgorganisatie. In begeleidingsteam Nederlands jeugdteam volleybal actief geweest.
Nu werkzaam bij Fysiofit Veenstade in Vaassen in sportbegeleiding. 

 Gussenhoven Buzink Aafke 3 4 LR

Aafke Gussenhoven-Buzink: heeft in 1973 haar diploma fysiotherapie behaald, om vervolgens te gaan werken in Gouda (ziekenhuis) en in Boskoop/Waddinxveen in een particuliere praktijk. 

In 1978 is ze verhuisd naar Apeldoorn en heeft nog een paar jaar in een particuliere praktijk in Epe gewerkt. Toen kwamen er 5 kinderen achter elkaar op de wereld en die namen haar helemaal in beslag en werd er niet gewerkt als fysiotherapeut.

Toen haar jongste naar de basisschool ging, is ze heringetreden als fysiotherapeut. Van 2003-2006 heeft ze een Post HBO-opleiding gedaan in Rotterdam voor Bekkenfysiotherapeut. Ze werkt nog steeds, met veel plezier, 1 tot 2 dagen in de week als BFT/FT bij FysioNU ( een grote particuliere praktijk) in Apeldoorn.